Ik loop vast, wat nu?

Ik loop vast, wat nu?

Heken jij jezelf in het verhaal van Yvonne? Lees haar verhaal

Wil jij iets veranderen in jouw werk / leven maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Wij kunnen je helpen! In een persoonlijk traject van 10 bijeenkomsten van 2 uur krijg jij weer het stuur in handen.

We starten met het formuleren van een heldere doelstelling. Een goed begin is het halve werk. Daarna kijken we met welke talenten je de afgelopen tijd hebt gewerkt en welke talenten je nog weinig hebt benut. In 10 bijeenkomsten maak jij een helder plan voor jouw (nabije) toekomst en voel je de energie weer terugkomen!

Investering

De normale prijs is € 150,- per bijeenkomst. Bij aanmelding voor 15 maart 2019 geldt een aanbieding van € 95,- per keer. 


Tip: Stel zelf een groepje van 5-7 personen samen van mensen die zich ook herkennen in Yvonne. Denk aan collega's, vrienden, kennissen. We stellen dan, in overleg, een tarief vast voor de hele groep. Dit is voordeliger voor elk individu.

Wil jij investeren in jezelf?

Neem dan nu contact op!

We begrijpen dat je eerst wilt kennismaken voordat jij je verbindt aan een training. Daarom starten we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek.Wil je een afspraak maken voor dit intake gesprek? Bel dan of stuur een mail via de onderstaande button.