Succeslessen

Tussenjaar in het kort: succeslessen!

Wil jij jouw leerlingen helpen in het maken van een keuze? Zou je graag meer houvast willen rondom jouw coachende rol in het voortgezet onderwijs? Ben je op zoek naar verdieping in jouw mentorlessen? De succeslessen zijn gericht op de ontwikkeling van je EQ (emotie), SQ (drijfveren), FQ (gezondheid) en IQ (intelligentie), zodat je goed in je rol zit als coach en/of docent, voldoening uit je werk haalt en studenten goed kunt begeleiden in het maken van belangrijke keuzes.

Succeslessen: studenten samen met docenten

Succeslessen zijn er voor docenten samen met studenten. Onder begeleiding van Inspiratiemotor gaan ze samen het gesprek aan over wat hen drijft, wat hun talenten zijn en leren ze naar zichzelf en anderen te luisteren. Deze voorbeeldlessen zijn geschikt voor mentoren in de bovenbouw en de leerlingen die na moeten denken over hun studiekeuze. Met een speciaal begeleidingsprogramma voor schoolleiders worden de succeslessen integraal onderdeel van de les.

In tien mentorlessen verlichten we keuzestress en stomen we student en docent klaar voor de toekomst.

Kosten

De kosten voor de succeslessen bedragen € 3.500,-.

  • € 350,- per klas per keer (10 lessen)

De kosten voor de coaching van bijbehorende mentoren bedragen € 7.500,-. 

  • € 150,- per sessie per persoon 
  • Minimaal 5 docenten per groep 

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op!