Tussenjaar voor studenten

Begeleiding bij de juiste studiekeuze

Dat je klaar bent met school, wil nog niet direct zeggen dat je ook klaar bent voor je studie. Want welke opleiding ga je volgen? Of ga je eerst voor een tussenjaar of gap year?

Zeker nu de studiefinanciering is afgeschaft, ligt er veel druk op de student en zijn of haar studiekeuze. Juist in deze fase is professionele begeleiding van groot belang. Inspiratiemotor biedt hulp bij het kiezen van een opleiding die bij je past, het zinvol invullen van je tussenjaar of ondersteunt je tijdens een tussenjaar in je persoonlijke ontwikkeling. 

Testimonials

Ervaringen van een ouder

recensie

Vandaag kreeg ik de ontroerende brief van een moeder

Actueel

Hoe ontdek je welke studie bij jou past?

Nieuws | 30-08-2019

Maak op 24 september 2019 gratis en vrijblijvend kennis met ons studiekeuzeprogramma.Wil jij doorstuderen maar heb je geen idee welke studie het beste bij jou past? Kom dan naar onze introductieavond....

Onderwijsbeurs Zwolle 4 en 5 oktober

Nieuws | 28-08-2019

Op 4 en 5 oktober geven wij studiekeuzeadvies op de Onderwijsbeurs in Zwolle.Je kunt je inschrijven voor korte adviesgesprekken.

Ervaringen van een ouder

Inspiratie | 04-09-2019

Vandaag kreeg ik de ontroerende brief van een moeder

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op: