Een gepland Tussenjaar

Tussenjaarbegeleiding in een groep

In een groep? Ik wil niet in een groep! Ik zit bijna mijn hele leven al in een klas...
Wij kunnen ons het voorstellen dat je even helemaal zat bent van het functioneren in een groep. Iedereen moet zich aanpassen aan elkaar...
Een groep gaat langzamer. Het traject kost meer tijd. Maar met een groep is het resultaat wel vaak beter!
Hoe meer deelnemers, hoe meer ideeën. Hoe meer deelnemers, hoe meer oplossingen. Door bezig te zijn met het idee voor een ander kom je ook op ideeën voor jezelf. In bepaalde fases van het traject stellen we telkens een andere deelnemer centraal. Samen staan we in dienst van deze deelnemer. Daardoor komt er heel veel op gang! Vaak levert dit ook ideeën en antwoorden op voor jouw eigen keuzevraag!

Klik voor de inhoud van het programma op de volgende link:
Inhoud van het programma

We komen 1 keer per week bij elkaar. Behalve in de schoolvakanties. Een bijeenkomst duurt 4 uur
Alle deelnemers uit een groep gaan in dezelfde periode op reis. Natuurlijk kiest iedereen zijn/haar eigen bestemming.
De kosten zijn hetzelfde als van het individuele programma: € 2.995,-

Individuele Tussenjaarbegeleiding

Ik ben toch echt even helemaal klaar met een groep!

Wil jij echt even alle tijd en aandacht voor jezelf? Ook dat kunnen we ons goed voorstellen. Daarom is er ook de mogelijkheid voor individuele begeleiding. We zien elkaar dan 2 uur per week. Meestal op een vast moment. In de schoolvakanties is er geen tussenjaarcoaching. Bij individuele coaching is het mogelijk om zelf te kiezen wanneer en hoe lang je op reis gaat. In overleg maken we een programma op maat.
De kosten zijn vergelijkbaar met het groepsprogramma: € 2.995,- 
Dit is een uitgangsbedrag. In het geval van afwijkende wensen wordt er een persoonlijk plan met bijbehorende offerte opgesteld. Het programma heeft, voor het beste resultaat, wel een bepaalde opbouw. In het geval van individuele begeleiding kan de ene fase sneller gaan dan de andere fase. Dit hangt af van dat wat nodig is om te doen.
Zie voor de opbouw van het programma de onderstaande link:
Opbouw van het programma


Neem jij volgend jaar een Tussenjaar?

Maak van dat Tussenjaar geen weggegooid jaar!

Vraag nu een orienterend gesprek aan.

Veel jongeren gaan tijdens hun tussenjaar aan het werk en/of lekker op reis. Dat is heel verstandig, leuk en leerzaam! Vooral doen dus!
Maar de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Voor dat je het weet is het december en ben je nog helemaal niet bezig geweest met het kiezen van een passende studie. Voor een heel aantal opleidingen geldt een Numerus Fixus waardoor je al voor 15 januari aangemeld moet zijn. 
Ik kan je helpen er een waardevol jaar van te maken waarin je jezelf echt goed leert kennen zodat je een studie kunt kiezen die echt bij je past!